https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/210344-6b6e373015ba6bd8196b690fdbe2fbfd244843bb/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

All Inclusive (2023)

12
In deze komedie wordt de relatie tussen Jacco (Tibor Lukács) en Sylvie (Jennifer Hoffman) zwaar op de proef gesteld, als Sylvie tijdens een vakantie naar een resort aankondigt een pauze in te willen lassen.

All Inclusive

12
115 minuten 16-03-2023

Filmposter All Inclusive

In deze komedie wordt de relatie tussen Jacco (Tibor Lukács) en Sylvie (Jennifer Hoffman) zwaar op de proef gesteld, als Sylvie tijdens een vakantie naar een resort aankondigt een pauze in te willen lassen.

Wanneer Jacco (Tibor Lukács) en Sylvie (Jennifer Hoffman) met hun dochter Loïs (Aiko Mila Beemsterboer) en zoon Bink (Bing van Son) besluiten op vakantie te gaan in een All Inclusive resort, wordt hun al wankele huwelijk zwaar op de proef gesteld. Wanneer Sylvie bij aankomst aan Jacco meldt dat ze een ‘pauze’ wil inlassen kan Jacco dit, te midden van zijn midlife crisis, maar moeilijk accepteren. Binnen de paradijselijke All Inclusive cultuur zal Jacco de confrontatie moeten aangaan met zijn vastbesloten vrouw, zijn puberende kinderen maar vooral zijn grootste struikelblok, zichzelf.

Bekijk het aanbod van All Inclusive

All Inclusive All Inclusive
Filmposter Filmposter All Inclusive

Regisseur All Inclusive

Aniëlle Webster

Schrijvers All Inclusive

Richard Kemper

Dorien Goertzen

Cast All Inclusive

Bing van Son
Frank Lammers
Jennifer Hoffman
Jochum ten Haaf
Manoushka Zeegelaar Breeveld
Sara Afiba
Thijs Boermans
Tibor Lukacs
Tine Cartuyvels
Sheila Payne
Aiko Mila Beemsterboer
Matthijs van de Sande Bakhuyzen

All Inclusive

Wil jij weten waar All Inclusive op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar All Inclusive draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

All Inclusive informatie

Benieuwd waar All Inclusive over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over All Inclusive. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies All Inclusive al heeft ontvangen.

All Inclusive trailer

Benieuwd of All Inclusive iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de All Inclusive jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij All Inclusive kunt kijken!