https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/219919-8b95ae1ebedfcb562d0e645f5b847d1fdbf1dfdb/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Animal (Previously Unreleased) (2024)

12
Voor Kalia, animateur in een tweederangs strandhotel, wordt het steeds moeilijker de schijn van eeuwige jeugd op te houden in deze gelaagde schets van de Griekse toeristenindustrie.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Animal (Previously Unreleased)

12
116 minuten 01-08-2024

Filmposter Animal (Previously Unreleased)

Voor Kalia, animateur in een tweederangs strandhotel, wordt het steeds moeilijker de schijn van eeuwige jeugd op te houden in deze gelaagde schets van de Griekse toeristenindustrie.

Op het eerste gezicht is het een zorgeloos groepje vrijbuiters: de animateurs die voor een karig loon het amusement in een Grieks strandhotel verzorgen. Voor een van hen komt de uiterste houdbaarheidsdatum van die illusie echter steeds dichterbij. Hotel Mirage luidt de bedrieglijke naam van een Grieks strandhotel uit de middenklasse. De clientèle is afkomstig uit het wat oudere toeristensegment, dat zich gewillig laat entertainen met dansvoorstellingen, bingo en aquarobics. Het is brood op de plank voor Kalia en haar jongere collega-animateurs die weinig reden tot klagen hebben, zolang ze de voordelen van een bohemienachtig bestaan maar kunnen genieten. Dat gold ook lange tijd voor Kalia zelf, maar na negen jaar in de business openbaren zich de onvermijdelijke fysieke en mentale slijtageplekken. Aan een val in de discotheek waar de groep af en toe bijbeunt, houdt ze een akelige wond aan haar been over. Maar het is niet alleen fysieke pijn, die ze probeert weg te drinken of te verdoven door seks te bedrijven met willekeurige toeristen. Kalia's leven is in feite plotloos en dus doet regisseur Sofia Exarchou ook geen moeite haar kijkers met geforceerde wendingen bij de les te houden. Het is de steeds doffer en vertwijfelder wordende blik in Kalia's ogen die het echte verhaal vertelt Animal, Sofia Exarchou's tweede film na Park (Previously Unreleased 2017), ging in wereldpremière op het Filmfestival van Locarno. Dimitra Vlagopoulou, de imponerende hoofdrolspeelster won daar – tezamen met Renée Soutendijk voor haar rol in Sweet Dreams – de twee acteerprijzen. De film is met Nederlandse of Engelse ondertitels beschikbaar.
Animal (Previously Unreleased) Animal (Previously Unreleased) Animal (Previously Unreleased) Animal (Previously Unreleased)
Filmposter Filmposter Animal (Previously Unreleased)

Regisseur Animal (Previously Unreleased)

Sofia Exarchou

Schrijvers Animal (Previously Unreleased)

Onbekend

Cast Animal (Previously Unreleased)

Dimitra Vlagkopoulou
Voodoo Jürgens
Flomaria Papadaki

Filmagenda van Animal (Previously Unreleased)

Animal (Previously Unreleased)

Wil jij weten waar Animal (Previously Unreleased) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Animal (Previously Unreleased) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Animal (Previously Unreleased) informatie

Benieuwd waar Animal (Previously Unreleased) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Animal (Previously Unreleased). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Animal (Previously Unreleased) al heeft ontvangen.

Animal (Previously Unreleased) trailer

Benieuwd of Animal (Previously Unreleased) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Animal (Previously Unreleased) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Animal (Previously Unreleased) kunt kijken!