https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/221037-0029ded156c47bc1375116e9c4460deefda94eb5/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Mooiste Dag (2024)

Een absolute sterrencast met onder andere Katja Schuurman, Isa Hoes, Edwin Jonker, Hajo Bruins en Frank Lammers in een verhaal vol vriendschap, drama, geheimen en romantiek in het prachtige Marokko. Van de makers van heerlijke feelgoodfilms als Just Say Y

De Mooiste Dag

92 minuten 13-06-2024

Filmposter De Mooiste Dag

Een absolute sterrencast met onder andere Katja Schuurman, Isa Hoes, Edwin Jonker, Hajo Bruins en Frank Lammers in een verhaal vol vriendschap, drama, geheimen en romantiek in het prachtige Marokko. Van de makers van heerlijke feelgoodfilms als Just Say Y

Een absolute sterrencast met onder andere Katja Schuurman, Isa Hoes, Edwin Jonker, Hajo Bruins en Frank Lammers in een verhaal vol vriendschap, drama, geheimen en romantiek in het prachtige Marokko. Van de makers van heerlijke feelgoodfilms als Just Say Yes En F*ck De Liefde! Schrijfster Jasmijn (Katja Schuurman) zit met een serieus writersblock nadat ze een dodelijk ongeval veroorzaakte. Het enige dat ze nog schrijft zijn talloze – onbeantwoorde - brieven aan Wim, de weduwnaar van het slachtoffer. Jasmijn beseft dat ze zo niet verder kan met haar leven en neemt een vrij radicaal besluit. Zonder iemand iets te zeggen, pakt ze haar koffers en vertrekt naar Marokko waar Wim een hotel runt. Terwijl haar zus en haar uitgever proberen uit te zoeken waar ze is, sluiten Jasmijn en Wim onder de Marokkaanse zon een onverwachte vriendschap. Alleen moet Jasmijn nog wel het juiste moment vinden om te vertellen wie ze daadwerkelijk is.

Bekijk het aanbod van De Mooiste Dag

Regisseur De Mooiste Dag

Appie Boudellah

Schrijvers De Mooiste Dag

Onbekend

Cast De Mooiste Dag

Katja Schuurman
Hajo Bruins
Isa Hoes
Edwin Jonker
Frank Lammers
Thomas van der Vlugt
Soumaya Ahouaoui
Anouk Maas
Hassan Slaby
Daphne Deckers

Filmagenda van De Mooiste Dag

De Mooiste Dag

Wil jij weten waar De Mooiste Dag op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Mooiste Dag draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Mooiste Dag informatie

Benieuwd waar De Mooiste Dag over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Mooiste Dag. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Mooiste Dag al heeft ontvangen.

De Mooiste Dag trailer

Benieuwd of De Mooiste Dag iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Mooiste Dag jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Mooiste Dag kunt kijken!