https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/221645-5f6152b516166ec1c6721dd1752eefc5d6a77aa7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Een Schitterend Gebrek (2024)

12
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Een Schitterend Gebrek

12
108 minuten 12-09-2024

Filmposter Een Schitterend Gebrek

Een Schitterend Gebrek vertelt het meeslepende verhaal van Lucia, de eerste en grootste liefde van vrouwenversierder Giacomo Casanova. Na een betoverende ontmoeting in Italië, beloven de twee elkaar eeuwige trouw in afwachting van Casanova's terugkeer van een zakenreis. Maar dan wordt Lucia getroffen door de pokken en sluit ze zich af van haar geliefde, en van de buitenwereld. Zestien jaar later, wanneer ze zichzelf opnieuw heeft uitgevonden als de mysterieuze en gesluierde courtisane Galathée, ontmoeten ze elkaar weer in Amsterdam. Zonder haar gezicht te laten zien, vallen Lucia en Casanova opnieuw voor elkaar. Terwijl hun liefde weer opbloeit, moet Lucia een beslissing nemen; durft ze haar masker te laten vallen en haar ware identiteit te onthullen? De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Arthur Japin, die met een 72ste druk en vertalingen in maar liefst 22 landen een enorm succes was. Japin schreef ook zelf mee aan het Engelstalige filmscenario. Regisseur Michiel van Erp (Stromboli, Niemand in de stad) brengt het verhaal tot leven met Maarten Heijmans, Jonah Hauer-King en Dar Zuzovsky op het witte scherm.

Regisseur Een Schitterend Gebrek

Michiel van Erp

Schrijvers Een Schitterend Gebrek

Onbekend

Cast Een Schitterend Gebrek

Jonah Hauer-King
Sam Hazeldine
Ruth Becquart
Maarten Heijmans
Dar Zuzovsky

Filmagenda van Een Schitterend Gebrek

Een Schitterend Gebrek

Wil jij weten waar Een Schitterend Gebrek op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Een Schitterend Gebrek draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Een Schitterend Gebrek informatie

Benieuwd waar Een Schitterend Gebrek over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Een Schitterend Gebrek. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Een Schitterend Gebrek al heeft ontvangen.

Een Schitterend Gebrek trailer

Benieuwd of Een Schitterend Gebrek iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Een Schitterend Gebrek jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Een Schitterend Gebrek kunt kijken!