https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/219779-ba9bd958f9521167a3bcf73217a1fc037d257e7a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Femme (2024)

16
De Londense Jules treedt op als drag queen, maar stopt daarmee nadat hij wordt aangevallen. Wanneer Jules zijn leven weer probeert op te pakken, komt hij één van de daders tegen in de sauna.

Femme

16
99 minuten 11-07-2024

Filmposter Femme

De Londense Jules treedt op als drag queen, maar stopt daarmee nadat hij wordt aangevallen. Wanneer Jules zijn leven weer probeert op te pakken, komt hij één van de daders tegen in de sauna.

Jules, beter bekend onder artiestennaam Aphrodite Banks, is één van de meest geprezen dragqueens van Londen. Wanneer hij na een dragshow een pakje sigaretten koopt in de buurt, wordt hij aangevallen door een groep homofobe jonge mannen. Terwijl Jules zijn trauma probeert te verwerken, herkent hij één van zijn aanvallers in de gay sauna waar hij regelmatig komt. Zonder zijn make-up weet hij de jongen incognito te benaderen. De ontmoeting is de start van een gevaarlijk (wraak)spel. Femme is de spannende en provocerende debuutregiefilm van Sam H. Freeman en Ng Choon Ping, met Nathan Stewart-Jarrett (Candyman, Misfits) en George MacKay (1917, Captain Fantastic) in de hoofdrollen.

Regisseurs Femme

Sam H. Freeman

Ng Choon Ping

Schrijvers Femme

Onbekend

Cast Femme

George MacKay
Nathan Stewart-Jarrett

Filmagenda van Femme

Femme

Wil jij weten waar Femme op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Femme draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Femme informatie

Benieuwd waar Femme over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Femme. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Femme al heeft ontvangen.

Femme trailer

Benieuwd of Femme iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Femme jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Femme kunt kijken!