https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/218990-75d87c3e98ceb2d75e11e1d840c869917c057d1a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Hate to Love: Nickelback (2024)

AL
“Are We Having Fun Yet” – het echte verhaal van de grootste band van de zeroes.

Bekijk trailer

Hate to Love: Nickelback

AL
106 minuten 27-03-2024

Filmposter Hate to Love: Nickelback

“Are We Having Fun Yet” – het echte verhaal van de grootste band van de zeroes.

Deze documentaire biedt een indringende blik op een van de meest succesvolle rockbands ter wereld: Nickelback. Van de bescheiden start van hun carrière in Alberta Canada in 1995, tot het internationale succes van hun monsterhit How You Remind Me in 2001, in dat jaar en begin 2002 het meest gedraaide nummer op de radio in de VS. Tot op de dag van vandaag volgden andere recordbrekende hits en verkochten ze meer dan 50 miljoen albums wereldwijd, maar met de roem kwam ook een vroege golf van online haat. Een voorbode voor veel artiesten na hen. De bandleden praten op een verfrissend open en eerlijke manier over de beginjaren en de periode dat ze tot de absolute wereldtop behoorden aan het begin van de jaren 2000. Ze hebben het over de persoonlijke impact van de negatieve online berichten, de loyaliteit van hun fans en de beslissing om na een pauze van 5 jaar terug te keren met hun tiende studioalbum en een uiterst succesvolle tour. Inmiddels bevindt Nickelback zich op een plotselinge golf van online liefde, die hun muziek introduceert bij een nieuwe lichting fans. De muziekdocumentaire had zijn wereldpremière op het Toronto International Film Festival in 2023 en Nickelback staat op 26 mei in de Ziggo Dome Amsterdam met hun Get Rollin’ Tour.

Regisseur Hate to Love: Nickelback

Leigh Brooks

Schrijvers Hate to Love: Nickelback

Onbekend

Cast Hate to Love: Nickelback

Chad Kroeger
Mike Kroeger
Ryan Peake
Daniel Adair

Hate to Love: Nickelback

Wil jij weten waar Hate to Love: Nickelback op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hate to Love: Nickelback draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hate to Love: Nickelback informatie

Benieuwd waar Hate to Love: Nickelback over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hate to Love: Nickelback. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hate to Love: Nickelback al heeft ontvangen.

Hate to Love: Nickelback trailer

Benieuwd of Hate to Love: Nickelback iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hate to Love: Nickelback jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hate to Love: Nickelback kunt kijken!