https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/220555-d2770056969ea407471316e1d4390e36181eda1c/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Hit Man (2024)

12
Hit Man is een intelligente en verrassende komedie, waarin het leven van nep huurmoordenaar Gary Johnson (Glen Powell) compleet op z’n kop staat als hij plotseling verliefd wordt op één van zijn potentiële klanten.

Hit Man

12
115 minuten 23-05-2024

Filmposter Hit Man

Hit Man is een intelligente en verrassende komedie, waarin het leven van nep huurmoordenaar Gary Johnson (Glen Powell) compleet op z’n kop staat als hij plotseling verliefd wordt op één van zijn potentiële klanten.

Glen Powell (Anyone But You) speelt in Hit Man de rol van professor Gary Johnson. Hij doet zich voor als huurmoordenaar namens de politie van New Orleans. Gary is zéér begaafd in het schakelen tussen verschillende persoonlijkheden om voor iedereen de perfecte hit man te zijn. Hij komt in een lastige situatie terecht als hij gevoelens begint te ontwikkelen voor een van zijn potentiële klanten, de beeldschone Madison (gespeeld door Adria Arjona). Als Madison verliefd wordt op een van Gary's alter ego's - de mysterieuze en sexy Ron - zorgt hun affaire voor een opeenvolging van leugens, bedrog en escalerende belangen. Hit Man, geregisseerd door Oscar-genomineerde Richard Linklater is een intelligente en verrassende komedie, geïnspireerd op een ongelofelijk waargebeurd verhaal.

Regisseur Hit Man

Richard Linklater

Schrijvers Hit Man

Onbekend

Cast Hit Man

Glen Powell
Adria Arjona

Filmagenda van Hit Man

Hit Man

Wil jij weten waar Hit Man op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hit Man draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hit Man informatie

Benieuwd waar Hit Man over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hit Man. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hit Man al heeft ontvangen.

Hit Man trailer

Benieuwd of Hit Man iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hit Man jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hit Man kunt kijken!