https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/220326-4f1e9088b328f5df92ab73b34b243c886f3b1125/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Hors-saison (2024)

12
Mathieu woont in Parijs, Alice in een kleine badplaats. Vijftien jaar geleden werden ze verliefd, maar gingen ze ieder hun eigen weg. Wanneer Mathieu zijn leven probeert te ontvluchten in een kuuroord, komt hij Alice toevallig tegen.

Hors-saison

12
115 minuten 11-07-2024

Filmposter Hors-saison

Mathieu woont in Parijs, Alice in een kleine badplaats. Vijftien jaar geleden werden ze verliefd, maar gingen ze ieder hun eigen weg. Wanneer Mathieu zijn leven probeert te ontvluchten in een kuuroord, komt hij Alice toevallig tegen.

Hors-saison is de betoverende nieuwe film van Stéphane Brizé (Un autre monde). Na zijn trilogie over de perikelen op de arbeidsmarkt, gooit de regisseur het over een andere boeg in deze tedere film die zich afspeelt aan de ruige Bretonse kust. Mathieu (Guillaume Canet) woont in Parijs, Alice (Alba Rohrwacher) woont in een kleine badplaats in het westen van Frankrijk. Hij is in de vijftig en een bekende acteur, zij is in de veertig en pianolerares. Vijftien jaar geleden werden ze verliefd. Maar ze gingen ieder hun eigen weg, de tijd verstreek en heeft de wonden beetje bij beetje geheeld. Wanneer Mathieu zijn leven ontvlucht in een kuuroord, vindt hij Alice bij toeval terug. Hors-saison ging in wereldpremière op het Filmfestival van Venetië. De chemie tussen acteurs Alba Rohrwacher en Guillaume Canet spat van het scherm.

Bekijk het aanbod van Hors-saison

Regisseur Hors-saison

Stéphane Brizé

Schrijvers Hors-saison

Onbekend

Cast Hors-saison

Guillaume Canet
Sharif Andoura
Emmy Boissard
Alba Rohrwacher

Filmagenda van Hors-saison

Hors-saison

Wil jij weten waar Hors-saison op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hors-saison draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hors-saison informatie

Benieuwd waar Hors-saison over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hors-saison. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hors-saison al heeft ontvangen.

Hors-saison trailer

Benieuwd of Hors-saison iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hors-saison jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hors-saison kunt kijken!