https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/217864-43bc129f56db8d2740f1ee25ec2ae55baf12f2f4/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Invasie (2024)

12
Na de succesvolle series Mocro Maffia, Het Gouden Uur en Hoogvliegers tekent Bobby Boermans voor de regie van de actiefilm Invasie.

Invasie

12
91 minuten 11-04-2024

Filmposter Invasie

Na de succesvolle series Mocro Maffia, Het Gouden Uur en Hoogvliegers tekent Bobby Boermans voor de regie van de actiefilm Invasie.

Na de succesvolle series Mocro Maffia, Het Gouden Uur en Hoogvliegers tekent Bobby Boermans voor de regie van de actiefilm Invasie. Vanuit het niets worden Curaçao en Aruba aangevallen door een dictatoriaal buurland. Politiek Den Haag is verbijsterd. Wanneer het conflict in snel tempo escaleert, moeten drie jonge mariniers het verschil zien te maken. Al snel ligt ook de kazerne op Aruba onder vuur en gaat het luchtruim op slot, terwijl de Nederlandse ambassadeur nog geëvacueerd moet worden uit vijandelijk gebied. De reddingsmissie van de kersverse mariniers wordt daardoor een race tegen de klok.
Invasie Invasie Invasie Invasie Invasie Invasie
Filmposter Filmposter Invasie

Regisseur Invasie

Bobby Boermans

Schrijvers Invasie

Onbekend

Cast Invasie

Fedja van Huêt
Gijs Blom
Gijs Scholten van Aschat
Tarikh Janssen
Ortál Vriend
Jasha Rudge

Filmagenda van Invasie

Invasie

Wil jij weten waar Invasie op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Invasie draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Invasie informatie

Benieuwd waar Invasie over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Invasie. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Invasie al heeft ontvangen.

Invasie trailer

Benieuwd of Invasie iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Invasie jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Invasie kunt kijken!