https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/217007-0a16bd2ef9998e4a4ce190cee42fff8de61c6485/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Juf Braaksel en De Magische Ring (2023)

AL
Lotte en Thijs zitten op een fijne school in de klas bij de lieve juf Evi. Maar wanneer er een vreselijke nieuwe directeur begint, wie ze de bijnaam Juf Braaksel geven, moeten ze een plan bedenken om van haar af te komen.

Juf Braaksel en De Magische Ring

AL
96 minuten 20-12-2023

Filmposter Juf Braaksel en De Magische Ring

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in de klas bij de lieve juf Evi. Maar wanneer er een vreselijke nieuwe directeur begint, wie ze de bijnaam Juf Braaksel geven, moeten ze een plan bedenken om van haar af te komen.

Lotte en Thijs zitten op een fijne school en hebben een lieve juf, juf Evi (Djamila). Maar dan wordt de vreselijke juf Brakel (Nicolette van Dam) directeur die allerlei regels verzint: geen telefoons, verjaardagen mogen niet meer gevierd worden en trakteren is ten strengste verboden. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel. Ze bedenken een plan om van haar af te komen, terwijl Lotte ook nog een geheim heeft dat moet worden opgelost. Kan de magische ring van Juf Evi daarbij helpen?

Bekijk het aanbod van Juf Braaksel en De Magische Ring

Juf Braaksel en De Magische Ring Juf Braaksel en De Magische Ring Juf Braaksel en De Magische Ring Juf Braaksel en De Magische Ring Juf Braaksel en De Magische Ring
Filmposter Filmposter Juf Braaksel en De Magische Ring

Regisseur Juf Braaksel en De Magische Ring

Aram van de Rest

Schrijvers Juf Braaksel en De Magische Ring

Onbekend

Cast Juf Braaksel en De Magische Ring

Nicolette van Dam
Djamila
Lily Richardson
Carolina Dijkhuizen
Flint de Man
Anna Broekmaat
Svenn van der Kruit
Kraantje Pappie
Juvat Westendorp

Filmagenda van Juf Braaksel en De Magische Ring

Juf Braaksel en De Magische Ring

Wil jij weten waar Juf Braaksel en De Magische Ring op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Juf Braaksel en De Magische Ring draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Juf Braaksel en De Magische Ring informatie

Benieuwd waar Juf Braaksel en De Magische Ring over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Juf Braaksel en De Magische Ring. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Juf Braaksel en De Magische Ring al heeft ontvangen.

Juf Braaksel en De Magische Ring trailer

Benieuwd of Juf Braaksel en De Magische Ring iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Juf Braaksel en De Magische Ring jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Juf Braaksel en De Magische Ring kunt kijken!