https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/219487-e0bdf85e11fc06e5fc7ba951109b1f76ab51e464/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Lassie: Een Nieuw Avontuur (2024)

6
’s Werelds meest beroemde hond Lassie is terug! Samen met haar vrienden gaat de heldhaftige hond op avontuur om de mysterieuze verdwijningen van verschillende rashonden tot op de bodem uit te zoeken.

Lassie: Een Nieuw Avontuur

6
92 minuten 24-04-2024

Filmposter Lassie: Een Nieuw Avontuur

’s Werelds meest beroemde hond Lassie is terug! Samen met haar vrienden gaat de heldhaftige hond op avontuur om de mysterieuze verdwijningen van verschillende rashonden tot op de bodem uit te zoeken.

’s Werelds meest beroemde hond Lassie is terug! Samen met haar vrienden gaat de heldhaftige hond op avontuur om de mysterieuze verdwijningen van verschillende rashonden tot op de bodem uit te zoeken. Het is zomervakantie! Omdat de 12-jarige Flo niet gescheiden wil worden van zijn beste vriend Lassie, logeren de twee op de boerderij van Flo’s tante. Daar maken ze al snel nieuwe vrienden met tante’s pleegkinderen Cleo en Henry en haar Jack Russell Pippa. Wanneer er ineens honden uit het dorp verdwijnen, zijn er gelijk grote zorgen. Dan wordt er ingebroken in tante’s huis en wordt Pippa gestolen! Samen met de drie kinderen weet Lassie niet hoe snel ze in actie moet komen om de dieven te vangen en Pippa te redden.

Bekijk het aanbod van Lassie: Een Nieuw Avontuur

Regisseur Lassie: Een Nieuw Avontuur

Hanno Olderdissen

Schrijvers Lassie: Een Nieuw Avontuur

Onbekend

Cast Lassie: Een Nieuw Avontuur

Katharina Schüttler
Justus von Dohnányi
Dennis Mojen
Anna Lucia Gualano
Niko Marischka

Filmagenda van Lassie: Een Nieuw Avontuur

Lassie: Een Nieuw Avontuur

Wil jij weten waar Lassie: Een Nieuw Avontuur op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Lassie: Een Nieuw Avontuur draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Lassie: Een Nieuw Avontuur informatie

Benieuwd waar Lassie: Een Nieuw Avontuur over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Lassie: Een Nieuw Avontuur. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Lassie: Een Nieuw Avontuur al heeft ontvangen.

Lassie: Een Nieuw Avontuur trailer

Benieuwd of Lassie: Een Nieuw Avontuur iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Lassie: Een Nieuw Avontuur jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Lassie: Een Nieuw Avontuur kunt kijken!