https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/210764-4a0bb2a2cf6cabc902ed85751c108d4e34a51b09/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Louis Tomlinson: All Of Those Voices (2023)

12
All Of Those Voices is een verhaal over de kracht van zelfontdekking en de moed die nodig is om trouw te zijn aan jezelf.

Bekijk trailer

Louis Tomlinson: All Of Those Voices

12
108 minuten 22-03-2023

Filmposter Louis Tomlinson: All Of Those Voices

All Of Those Voices is een verhaal over de kracht van zelfontdekking en de moed die nodig is om trouw te zijn aan jezelf.

Louis Tomlinson: All Of Those Voices geeft een verfrissend rauwe en realistische kijk op de muzikale reis van Louis Tomlinson. Deze film geeft een intieme en onverbloemde kijk op Louis' leven en carrière. Door middel van nooit eerder vertoonde home movie beelden en toegang achter de schermen van Louis' uitverkochte 2022 World Tour, biedt All Of Those Voices een unieke kijk op hoe het is om een muzikant te zijn. Van de hoogtepunten van supersterrendom tot de dieptepunten van persoonlijke tragedie, Louis' verhaal is er een van veerkracht en vastberadenheid. De film verkent zijn reis van lid van One Direction naar een soloartiest en laat de uitdagingen en triomfen zien die zijn pad hebben bepaald. De film laat ook een kant van Louis zien die fans nooit eerder hebben gezien, als hij worstelt met de druk van de roem en het gewicht van zijn eigen stem. All Of Those Voices is een verhaal over de kracht van zelfontdekking en de moed die nodig is om trouw te zijn aan jezelf. Geregisseerd door Charlie Lightening, de filmmaker achter het bekroonde Liam:As It Was.
Louis Tomlinson: All Of Those Voices
Filmposter Filmposter Louis Tomlinson: All Of Those Voices

Regisseur Louis Tomlinson: All Of Those Voices

Charlie Lightening

Schrijvers Louis Tomlinson: All Of Those Voices

Onbekend

Cast Louis Tomlinson: All Of Those Voices

Onbekend

Louis Tomlinson: All Of Those Voices

Wil jij weten waar Louis Tomlinson: All Of Those Voices op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Louis Tomlinson: All Of Those Voices draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Louis Tomlinson: All Of Those Voices informatie

Benieuwd waar Louis Tomlinson: All Of Those Voices over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Louis Tomlinson: All Of Those Voices. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Louis Tomlinson: All Of Those Voices al heeft ontvangen.

Louis Tomlinson: All Of Those Voices trailer

Benieuwd of Louis Tomlinson: All Of Those Voices iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Louis Tomlinson: All Of Those Voices jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Louis Tomlinson: All Of Those Voices kunt kijken!