https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/212119-54153637b5d006052e977699d16393b49bcef114/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Super Mario Bros (2023)

12 Angst
Loodgieters en broers Mario en Luigi komen via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht, waar ze van elkaar gescheiden worden. Mario begint met hulp van prinses Peach aan een groots avontuur om zijn broer terug te vinden.

Super Mario Bros

12 Angst
93 minuten Familie, Fantasie, Avontuur, Komedie, Science fiction, Actie, Misdaad 05-04-2023

Recensies Super Mario Bros

MovieMeter: 1,58
Rotten Tomatoes 23

Filmposter Super Mario Bros

Loodgieters en broers Mario en Luigi komen via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht, waar ze van elkaar gescheiden worden. Mario begint met hulp van prinses Peach aan een groots avontuur om zijn broer terug te vinden.

Illumination en Nintendo, twee wereldberoemde namen uit de entertainmentindustrie, bundelen voor het eerst hun krachten voor THE SUPER MARIO BROS. MOVIE, een nieuwe bioscoopfilm over een van de bekendste loodgieters uit de popcultuur. In de film, gebaseerd op de wereld uit Nintendo’s Mario-games, wordt het publiek meegenomen naar een uniek, kleurrijk en fantastisch universum voor een uitbundige film vol actie en humor. Als ze een ondergrondse waterleiding in Brooklyn willen repareren, komen loodgieters Mario (Chris Pratt; Jurassic World-films , The LEGO Movie-franchise) en zijn broer Luigi (Charlie Day; It’s Always Sunny in Philadelphia) via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht. Maar daar worden ze van elkaar gescheiden en dan begint Mario aan een groots avontuur om Luigi te vinden. Met hulp van Toad (Keegan-Michael Key; The Lion King), een inwoner van het Paddenstoelenrijk, en na een training van de vastberaden leider van het Paddenstoelenrijk Prinses Peach (Anya Taylor-Joy;The Queen’s Gambit) ontdekt Mario zijn eigen krachten.

Bekijk het aanbod van Super Mario Bros

Regisseurs Super Mario Bros

Annabel Jankel

Rocky Morton

AnnabelJankel

Rocky

Aaron Horvath

Michael Jelenic

Schrijvers Super Mario Bros

Parker Bennett

Terry Runte

Ed Solomon

Cast Super Mario Bros

Bob Hoskins
Dennis Hopper
John Leguizamo
Samantha Mathis

Alternatieve titels

Super Mario Bros

The Super Mario Bros. Movie (NL)

Super Mario Bros

Wil jij weten waar Super Mario Bros op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Super Mario Bros draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Super Mario Bros informatie

Benieuwd waar Super Mario Bros over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Super Mario Bros. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Super Mario Bros al heeft ontvangen.

Super Mario Bros trailer

Benieuwd of Super Mario Bros iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Super Mario Bros jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Super Mario Bros kunt kijken!