https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/220749-23e29d5bdd9a1ccfa1d1cdf224f050460d258590/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Gullspång Miracle (2024)

AL
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

The Gullspång Miracle

AL
90 minuten 12-09-2024

Filmposter The Gullspång Miracle

Een heerlijke, vrolijke, weergaloos spannende documentaire. Een verhaal zo vol van verrassingen, excentrieke personages en ongelofelijke gebeurtenissen, dat alleen een Scandinavische schrijver ze zou kunnen verzinnen. Alleen nu is het echt. De Noorse zussen Kari en May kopen een appartement in het Zweedse gehucht Gullspång. Tot hun stomme verbazing lijkt de verkoper Olaug, sprekend op hun oudere zus, die in 1988 zelfmoord pleegde. Ze heeft zelfs dezelfde bijnaam, Lita. De gelovige zussen denken meteen aan een wonder. Dit heeft zo moeten zijn. De eenzame Olaug wordt met open armen opgenomen in de grote, warme familie van Kari en May. Dit is nog maar het begin van een fenomenale rollercoaster waarin de toevalligheden en onthullingen elkaar steeds sneller opvolgen. Hoe dieper de zussen in de familiegeschiedenis graven, hoe vreemder, spannender en enger het wordt. Onnavolgbaar als het leven zelf, verandert het plot van de film meerdere keren. Een fascinerend familiedrama wordt een komedie van de Coen Brothers, een onvervalste true crime en uiteindelijk Twin Peaks in real life. Niets is wat het lijkt. Of toch wel? The Gullspång Miracle is een compleet fascinerende film, vol met komisch ongemakkelijke situaties en heeft hoofdrolspelers waar een speelfilmregisseur een moord voor zou doen. Een film over de complexiteit van familiebanden, identiteit en de hardnekkigheid van overtuigingen. Een film waar je het na afloop nog heel lang over zal hebben.

Regisseur The Gullspång Miracle

Maria Frederiksson

Schrijvers The Gullspång Miracle

Onbekend

Cast The Gullspång Miracle

Onbekend

Filmagenda van The Gullspång Miracle

The Gullspång Miracle

Wil jij weten waar The Gullspång Miracle op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Gullspång Miracle draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Gullspång Miracle informatie

Benieuwd waar The Gullspång Miracle over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Gullspång Miracle. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Gullspång Miracle al heeft ontvangen.

The Gullspång Miracle trailer

Benieuwd of The Gullspång Miracle iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Gullspång Miracle jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Gullspång Miracle kunt kijken!