https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/200931-e01c9fc22c29d19a2b2014a8be3175e565272923/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Last Ones (2022)

16

The Last Ones

16
117 minuten 08-09-2022

Filmposter The Last Ones

De prachtige maar barre toendra van Lapland herbergt een mijn in de diep bevroren bodem. Mijnwerkers hebben het er zwaar en botsen regelmatig met de baas. Rupi wordt verscheurd tussen loyaliteit aan zijn vader, een inheemse rendierhoeder, en de manipulatieve eigenaar van de mijn. Die probeert de hoeder van zijn land te verdrijven om de mijn uit te breiden. Ondertussen strijden meerdere mannen in de nederzetting om de gunst van de aantrekkelijke Riita. The Last Ones ontvouwt zich als een 'Nordic Western' tegen een majestueus landschap en is tevens een kleurrijke aanklacht tegen uitbuiting en hebzucht in het kapitalisme.

Bekijk het aanbod van The Last Ones

The Last Ones The Last Ones The Last Ones The Last Ones The Last Ones The Last Ones
Filmposter Filmposter The Last Ones

Regisseur The Last Ones

Veiko Õunpuu

Schrijvers The Last Ones

Onbekend

Cast The Last Ones

Tommi Korpela
Pääru Oja
Laura Barn

Filmagenda van The Last Ones

The Last Ones

Wil jij weten waar The Last Ones op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Last Ones draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Last Ones informatie

Benieuwd waar The Last Ones over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Last Ones. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Last Ones al heeft ontvangen.

The Last Ones trailer

Benieuwd of The Last Ones iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Last Ones jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Last Ones kunt kijken!