https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/213064-8ffb1086f16abe260119dec50c83554c19dbc3ff/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Turist (2015)

Angst Grof taalgebruik
Een familievakantie in de Franse Alpen wordt wreed verstoord door een verwoestende lawine.
Bekijk op Cinetree
Bekijk trailer

Turist

Angst Grof taalgebruik
118 minuten Drama, Komedie 19-02-2015

Recensies Turist

MovieMeter: 3,4

Filmposter Turist

Een familievakantie in de Franse Alpen wordt wreed verstoord door een verwoestende lawine.

Een Zweeds gezin is naar de Franse Alpen afgereisd voor een welverdiende skivakantie met elkaar. De zon schijnt en de sneeuwhellingen zijn spectaculair, maar tijdens een van de lunches worden ze overvallen door een lawine die alles op zijn kop zet. De gasten schieten in paniek alle kanten op en moeder Ebba roept haar man Tomas om hulp terwijl ze haar kinderen probeert te beschermen. In plaats van zijn gezin te redden, zet Tomas het echter op een lopen. Hoewel de lawine op tijd onder controle gebracht wordt en een ramp uitblijft, heeft Tomas' instinctieve keuze grote gevolgen voor de rest van de skivakantie.

Bekijk het aanbod van Turist

Regisseur Turist

Ruben Östlund

Schrijvers Turist

Onbekend

Cast Turist

Johannes Kuhnke
Lisa Loven Kongsli
Vincent Wettergren
Kristofer Hivju

Turist

Wil jij weten waar Turist op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Turist draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Turist informatie

Benieuwd waar Turist over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Turist. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Turist al heeft ontvangen.

Turist trailer

Benieuwd of Turist iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Turist jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Turist kunt kijken!