https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/221451-6663f7ffccce1660382ad774f4b58a46aafdb69a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Fly Me to the Moon (2024)

12
Marketingexpert Kelly Jones wordt ingeschakeld om NASA’s imago op te krikken. Als de president besluit dat de missie hoe dan ook moet lukken, moet ze als back-up een in scène gezette maanlanding filmen.

Fly Me to the Moon

12
132 minuten 11-07-2024

Filmposter Fly Me to the Moon

Marketingexpert Kelly Jones wordt ingeschakeld om NASA’s imago op te krikken. Als de president besluit dat de missie hoe dan ook moet lukken, moet ze als back-up een in scène gezette maanlanding filmen.

Scarlett Johansson en Channing Tatum spelen de sterren van de hemel in Fly Me to the Moon, een scherpzinnig, stijlvol komisch drama dat zich afspeelt rondom NASA’s historische maanlanding. Marketing-wonderkind Kelly Jones (Johansson) wordt ingeschakeld om NASA’s imago op te krikken en daarbij maakt ze het Cole Davis (Tatum), die de leiding heeft over de maanmissie, flink lastig, waardoor de spanningen hoog oplopen. Als de president besluit dat de missie hoe dan ook moet lukken, moet Jones als back-up een in scène gezette maanlanding filmen . En dan kan het aftellen pas echt beginnen...

Bekijk het aanbod van Fly Me to the Moon

Regisseur Fly Me to the Moon

Greg Berlanti

Schrijvers Fly Me to the Moon

Onbekend

Cast Fly Me to the Moon

Scarlett Johansson
Channing Tatum
Anna Garcia
Woody Harrelson
Nick Dillenburg
Noah Robbins
Colin Woodell

Filmagenda van Fly Me to the Moon

Fly Me to the Moon

Wil jij weten waar Fly Me to the Moon op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fly Me to the Moon draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fly Me to the Moon informatie

Benieuwd waar Fly Me to the Moon over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fly Me to the Moon. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fly Me to the Moon al heeft ontvangen.

Fly Me to the Moon trailer

Benieuwd of Fly Me to the Moon iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fly Me to the Moon jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fly Me to the Moon kunt kijken!